90% van 100
9 / 10
Toon alle reviews
Zoeken
Klantenservice
+31 85 0656899
Alecto Draadloze Deurbel - Zwart/Zilver
Meer van:  Alecto
Waardering:
90% of 100

Alecto Draadloze Deurbel - Zwart/Zilver

€ 17,99
Op voorraad
Alecto Draadloze Deurbel - Zwart/Zilver
Alecto Draadloze Deurbel - Zwart/Zilver
€ 17,99
Voeg toe aan verlanglijst
Meer van:  Alecto
Waardering:
90% of 100
 • Nu besteld, in huis*
 • Gratis verzending
 • Wij scoren gemiddeld een 9.0
Omschrijving

Het is mooi weer dus jij wilt graag in de tuin werken, lekker zonnen of een boek lezen, maar je verwacht ook een pakketje dat je niet wilt missen. En je deurbel is niet hoorbaar in de tuin. De eenvoudige oplossing is: een draadloze deurbel. Een simpel, maar doordacht product waarmee je geen bezoeker misloopt en toch volledig je eigen gang kunt gaan in huis. Je plaatst de bel bij de voordeur – dat is heel gemakkelijk, want je hoeft geen kabels te trekken – en neemt de ontvanger met je mee. Het bereik van de deurbel is 30 meter en hij werkt met een gecodeerd signaal voor zo min mogelijk storing. Voor de beltoon kun je kiezen uit zesendertig melodieën, waar altijd een geluid tussen zit dat jij prettig vindt. Daarnaast is ook het volume instelbaar. Een gebruiksvriendelijk product dat je thuisleven nog comfortabeler maakt.
 

Waar je op let bij een draadloze deurbel
Kies je voor draadloos dan kies je voor gemak. Dan is het wel zo prettig dat je bij het installeren van je draadloze deurbel niet voor verrassingen komt te staan. Deze ADB-17 deurbel neem je binnen een paar minuten in gebruik en je hebt er lang plezier van. Mede dankzij een aantal fijne features, zoals:
 

 • Het grote bereik van 30 meter, zodat je het ook achterin huis, op zolder, in de schuur of in de tuin duidelijk hoort als er iemand aan de bel staat.
 • De eenvoudige installatie, want draadloos, en te gebruiken op alle bestaande systemen.
 • De keuze uit 36 polyfone belmelodieën, zodat je niet schrikt wanneer iemand op de bel drukt, maar een prettig geluid hoort.
 • En natuurlijk het draadloze aspect, zodat je geen extra handelingen hoeft te verrichten om de bel aan te sluiten.


Neem de ontvanger van je draadloze bel mee
Zowel de bel als de ontvanger werkt op batterijen. Ook de ontvanger is daardoor volledig mobiel. Je kan deze daarom dus overal mee naar toe nemen, en  bij je in de buurt je neerleggen. Waar je ook in huis zit. Met Alecto kies je voor een doordacht en gebruiksvriendelijk product van hoge kwaliteit.

 

 

Specificaties
EAN
8712412561544
Product code
ADB-17
Merk van product
Alecto
Klantenreviews
4.5 / 5
90%
Gemiddelde uit 2 reviews
  prima voor slechthorenden. slechte plakstrip
  Uw beoordeling
  80%
  Door A
  Op
  goed hard geluid en lichtsignaal voor slechthorenden. Zeer slechte plakstrip, deurbel kan niet goed worden bevestigd (met schroeven willen we niet)
  Mooi ding
  Uw beoordeling
  100%
  Door Titia
  Op
  Hij doet het goed en kleine prijs voor zo eentje. Ben er blij mee. Leuke melodietjes