Alecto Smart WiFi IP Camera White

€ 49,99
Op voorraad
SKU
NA_54846

Met deze handige SMART-CAM10 Smart Wi-Fi- camera van Alecto heb je altijd en overal zicht over wat er gebeurt in huis. Deze SMART-CAM10 is een handige camera die wordt aangesloten op het Wi-Fi-netwerk van je huis, er is dus geen bridge of gateway nodig om deze smartcamera te gebruiken. Hierdoor heb je altijd en overal toezicht met je smartphone of tablet.

 

Handige functionaliteiten en een veilig gevoel

Deze smartcamera van Alecto is de ideale oplossing voor frequente reizigers of als je lange dagen weg van huis bent voor het werk. Hij heeft bovendien full HD-beeld, het is zowel overdag als ’s nachts helder. 

Het handige van deze Alecto smartcamera is dat je door een push notification op de hoogte wordt gesteld als de camerabeweging opvangt. Ideaal voor als je op vakantie gaat. Zo ben je altijd op de hoogte van wat zich in je huis afspeelt en of er geen ongewenste gasten op bezoek zijn. De smartcamera is handmatig beweegbaar. Daarnaast kun je met deze smartcamera ook communiceren via de ingebouwde terugspreekfunctie. 


Lijkt iets niet op zijn plaats? Geen nood, want als je een micro SD-kaart plaatst kun je de beelden eenvoudig opslaan en uiteraard ook terugkijken in de door jou gewenste beeldgrootte. Verder kun je deze smartcamera ook gebruiken met voice-controle-assistenten zoals Google Home en Amazon Alexa.

Meer informatie
Typecamera
EAN8712412583584
Product codeSMART-CAM10
MerkAlecto
© Casy.nl 2021