89% van 100
8.9 / 10
Toon alle reviews
Zoeken
Klantenservice
+31 85 0656899
DVC-1000 Alecto WiFi Deurbel met Camera Black
Meer van:  Alecto

DVC-1000 Alecto WiFi Deurbel met Camera Black

€ 129,00
Op voorraad
DVC-1000 Alecto WiFi Deurbel met Camera Black
DVC-1000 Alecto WiFi Deurbel met Camera Black
€ 129,00
Voeg toe aan verlanglijst
Meer van:  Alecto
  • Nu besteld, in huis*
  • Gratis verzending
  • Wij scoren gemiddeld een 8.9
Omschrijving

Die DVC-1000 is een wifi deurbel met camera die je installeert naast je voordeur. Vanaf dat moment heb je altijd een beeld- en geluidsverbinding naar je deur. Veilig en handig. De DVC-1000 werkt met een handige, gratis AlectoCam app, die je kan downloaden voor alle Android- en Apple-smartphones en tablets. 

Installatie van de DVC-1000 is een eitje. Je sluit hem eenvoudig aan op de huidige bedrading van je oude deurbel. Boren is niet nodig. Is de DVC-1000 wifi deurbel met camera eenmaal geïnstalleerd dan hoef je alleen nog maar even naar de App Store van Apple of Google Play te gaan om de AlectoCam-app op je mobiele apparaat te zetten. En je bent klaar met de installatie! Echt Plug and Play dus. (P.S. Heb je ook andere wifi camera’s van Alecto Security? Dan lees je die met dezelfde Alecto Cam app uit. Handig!) 

Hoe werkt de wifi deurbel DVC-1000?
Als er iemand op je bel drukt, krijg je een notificatie op je telefoon en kun je met de app zien wie het is. Daarvoor hoef je niet eens perse thuis te zijn want je hebt altijd beeld en geluid via de app, waar ter wereld je ook bent. Je kunt via de app ook meteen terug praten. Als je dat wilt kun je de DVC-1000 zo instellen dat hij de beelden van de camera opneemt op een sd-kaart.

Maar er is meer. De camera heeft ook een bewegingssensor. Ook als er niet wordt aangebeld kun je toch kijken wie zich voor jouw deur bevindt. Dat geeft een veilig gevoel toch? De DVC-1000 heeft een kijkhoek van 35 graden. En het mooie is dat dankzij de infrarood nachtverlichting deze wifi deurbel met camera ook in het donker goed beeld blijft geven. 

De belangrijkste punten van de DVC-1000 op een rij:

  • Zie wie er voor de deur staat, waar je ook bent
  • Je krijgt een push bericht via je app als er wordt aangebeld of beweging is voor je deur
  • Praat terug met de beller
  • Eenvoudig aan te sluiten op huidige bedrading. Boren is niet nodig!
  • Werkt op de AlectoCam app. Monitor meerdere wifi camera's met een enkele app 

 

 

Specificaties
EAN
8712412575701
Product code
DVC-1000
Merk
Alecto