90% van 100
9 / 10
Toon alle reviews
Zoeken
Klantenservice
+31 85 0656899
Fysic Draadloze Deurbel met Flitslicht - Wit
Meer van:  Fysic

Fysic Draadloze Deurbel met Flitslicht - Wit

€ 24,95
Op voorraad
Fysic Draadloze Deurbel met Flitslicht - Wit
Fysic Draadloze Deurbel met Flitslicht - Wit
€ 24,95
Voeg toe aan verlanglijst
Meer van:  Fysic
  • Nu besteld, in huis*
  • Gratis verzending
  • Wij scoren gemiddeld een 9.0
Omschrijving

Draadloze deurbel FD-110: laat horen en zien dat er gebeld wordt.

De Fysic FD-110 draadloze deurbel met flitslicht is een handig hulpmiddel in ieder huishouden. Na installatie kunt u ten allen tijde horen, en ook zien, dat er iemand aanbelt. De meldingsunit steekt u eenvoudig in ieder stopcontact. Dat betekent dat u de meldingen van de deurbel altijd in uw buurt heeft. Als er iemand aanbelt, geeft de Fysic FD-110 u daarvan melding met één van de 35 melodieën. U kiest zelf welke melodie u prettig vindt. Daarnaast heeft deze draadloze deurbel de mogelijkheid een waarschuwingsflitslicht af te geven. Ook als u een iets minder goed gehoor heeft zal er niet tevergeefs worden aangebeld door uw bezoek of de postbode. U kiest er zelf voor of u gewaarschuwd wil worden door een van de meldingmelodieën, het flitslicht of beide tegelijk.

Spatwaterdicht en eenvoudig te installeren
In ons Nederlandse klimaat is het natuurlijk belangrijk dat uw deurbel spatwaterdicht is. Daarom is uw Fysic FD-110 spatwaterdicht volgens de IP44 richtlijn. IP44 wil zeggen dat uw draadloze deurbel beschermd wordt en getest is tegen spatwater volgens internationale normeringen. Dus ook als uw draadloze deurbel regelmatig met regen in aanraking komt, zal deze te allen tijde goed blijven functioneren.

De Fysic FD-110 is eenvoudig te installeren. Hij bestaat uit twee onderdelen. U bevestigt de drukknop op uw deurpost naast uw voordeur, en steekt de stekker met de waarschuwingslamp en luidspreker in een stopcontact naar keuze. Dat is het! Uw draadloze deurbel met flitslicht is klaar om gebruikt te worden. Hij werkt op een simpele knoopcel batterij die lang meegaat.
Met deze Fysic FD-110 van Fysic kiest u voor een product van hoge kwaliteit, voor een aantrekkelijke prijs. 
 

Specificaties:

  • Fysic FD-110 Draadloze deurbel met flitslicht
  • Naast horen, ook zien dat er gebeld wordt
  • Keuze uit fel flitslicht, melodie of beide
  • Verkrijgbaar in: wit 

 

 


 

Specificaties
EAN
8712412579334
Product code
FD-110
Merk van product
Fysic