90% van 100
9 / 10
Toon alle reviews
Zoeken
Klantenservice
+31 85 0656899
Profoon Bureautelefoon - Zwart
Meer van:  Profoon
Waardering:
100% of 100

Profoon Bureautelefoon - Zwart

€ 19,99
Op voorraad
Profoon Bureautelefoon - Zwart
Profoon Bureautelefoon - Zwart
€ 19,99
Voeg toe aan verlanglijst
Meer van:  Profoon
Waardering:
100% of 100
 • Nu besteld, in huis*
 • Gratis verzending
 • Wij scoren gemiddeld een 9.0
Omschrijving

Wat is de TX-115 bureautelefoon?

Is er tussen alle duizelingwekkende smartphones nog een simpele, vaste telefoon te vinden van goede kwaliteit? Bij ons wel. Zoals deze compacte bureautelefoon met precies de functies die u zoekt, zonder overbodige extra’s die de prijs opdrijven. Want een eenvoudige bureautelefoon heeft geen toeters en bellen nodig om u elke dag plezier en gemak te bezorgen. Dat bewijst deze bureautelefoon, die natuurlijk wel iets meer kan dan alleen bellen.

Hoe werkt deze bureautelefoon?

Naast de cijfertoetsen heeft het toestel een aantal functietoetsen voor de verschillende mogelijkheden van de telefoon. Zo is er een snelkiestoets, waaronder u een nummer kunt programmeren dat u met een druk op de knop wilt kunnen bellen. U kunt bovendien tien andere nummers instellen onder de zogenaamde indirecte geheugens; voor elk nummer kiest u een tweecijfercombinatie om het te bellen.

Verder is er een terugbelfunctie voor het laatste nummer, een mute-knop (zodat de beller het niet hoort als u iets tegen iemand anders zegt) en een flashtoest om het gesprek door te verbinden naar een ander toestel.

Is deze bureautelefoon geschikt voor slechthorenden?

Als u een hoortoestel draagt, is het wel zo prettig dat u geen last heeft van storing als u belt. Deze bureautelefoon is geschikt voor hoortoestellen en u kunt het belvolume instellen. Ook de beltoon is instelbaar, waarbij u kunt kiezen uit drie geluiden.

Wat zijn de voordelen van deze bureautelefoon?

Dit handige apparaat is ook geschikt voor wandmontage. Het is een eenvoudige telefoon, die prettig is in gebruik. Mede dankzij:
 

 • De snelkiestoets om een nummer te bellen met een druk op de knop.
 • De nummerherhaling om het laatste nummer te bellen.
 • De mutefunctie om even iets (terug) te zeggen tegen iemand in de buurt.
 • De flashtoets om het gesprek door te verbinden.

 

Profoon gelooft niet in telefoons die maar een paar jaar meegaan. Onze producten zijn van uitstekende kwaliteit en ontwikkeld voor jarenlang, optimaal gebruiksplezier. Zoals deze bureautelefoon. Met Profoon kiest u voor een doordacht en gebruiksvriendelijk product van hoge kwaliteit.

Specificaties
EAN
8712412585533
Product code
TX-115N
Merk van product
Profoon
Klantenreviews
5 / 5
100%
Gemiddelde uit 1 reviews
  Een perfecte klassieke telefoon
  Uw beoordeling
  100%
  Door S
  Op
  Het lijkt op zo'n telefoon die je in huis 100 jaar later nog gebruikt.