90% van 100
9 / 10
Toon alle reviews
Zoeken
Klantenservice
+31 85 0656899

Betaling

Bij ons kun je gebruik maken van verschillende betaalmethodes. Nadat de betaling bij ons binnen is wordt de bestelling in behandeling genomen.

Een veilige betaalomgeving

Wanneer je een product in je winkelwagen hebt gedaan, je gegevens hebt achter gelaten en een betaalmethode hebt geselecteerd, ga je door naar afrekenen. Je wordt gestuurd naar een beveiligde betaalomgeving van onze partner Mollie. Je komt in het Casy gedeelte van Mollie. Deze omgeving is maximaal beveiligd. De betaling wordt bevestigd op een PCI-DSS level 1 gecertificeerd platform. Alle data wordt verwerkt via Nederlandse servers in een extreem beveiligde data centra. Daarbij wordt voldoen aan de hoge eisen voor beveiliging, betrouwbaarheid en stabiliteit die is opgesteld door De Nederlandsche Bank.

Onze betaalmethodes

Wij bieden de meest populaire en bekende betaalmethodes aan. We lichten de verschillende betaalmethodes hieronder toe.

Apple Pay

Met Apple Pay bieden we onze bezoekers met een Apple device een makkelijke, veilige en beschermde manier om online te betalen. Betalen met Apple Pay is vaak sneller dan traditionele betaalmethodes. Je hoeft niet meer te zoeken naar je portemonnee en de juiste kaart. Als je gebruik maakt van de webbrowser Safari dan kun je met een simpele aanraking afrekenen. We rekenen geen extra kosten voor een betaling met Apple Pay.

iDeal

Deze methode is bij iedereen wel bekend. Na het selecteren van iDeal wordt je doorgestuurd naar de online bankomgeving. Zo kun je simpel en snel je betaling afronden. Je betaalt vanaf je eigen bankrekening. Wij rekenen geen extra kosten voor een betaling met iDeal.

PayPal

Betalen met Paypal is snel en eenvoudig. Na het selecteren van deze betaalmethode wordt je doorgestuurd naar PayPal. Hier wordt je gevraagd om in te loggen en om de betaling te bevestigen. Op deze manier is de betaling afgerond. Wij rekenen geen extra kosten voor een betaling via PayPal.

Creditcard

Wij ondersteunen Mastercard, Visa en American Express (AMEX). Indien je voor betalen met creditcard hebt gekozen kom je in een beveiligde betaalomgeving van onze betaalprovider Mollie. Hier kun je de creditcardgegevens invullen om de betaling af te ronden. Wij rekenen geen extra kosten voor een betaling via een creditcard.

Klarna

Indien het jouw beter uitkomt om de bestelling achteraf te betalen, dan bieden we de optie om voor Klarna te kiezen. Daarmee heb je vanaf verzenddatum 14 dagen de tijd om jouw bestelling via Klarna te betalen. Voor het gebruik van Klarna als betaalmethode rekenen we geen extra kosten.