Klantenservice
+31 85 0656899
87% van 100
8.7 / 10
Toon alle reviews
Zoeken

Retourneren

Is je aankoop toch niet helemaal naar wens? Bij Casy doen we er alles aan om je koopervaring zo prettig mogelijk te maken. Als je niet tevreden bent met een artikel kun je deze daarom altijd bij ons ruilen of retourneren. Officieel geldt dat je binnen een termijn van 14 dagen het recht hebt om het product zonder opgave van redenen te retourneren. De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen na de dag waarop je het pakket thuis hebt ontvangen. Indien je op dag 14 laat weten van de koop af te zien, dan heb je nog 14 dagen de tijd om daadwerkelijk te retourneren. Wij van Casy geven daar bovenop nog extra bedenktijd zodat je tot 30 dagen de tijd hebt om je bestelling te retourneren.

Bol.com bestellingen alleen via bol.com retourneren

Je kunt Bol.com bestellingen helaas niet retourneren via Casy. De retour moet je aanvragen in je eigen account via Bol.com. Daar kun je klikken op 'Mijn bestellingen' en zie je welke bestellingen je kunt aanmelden voor een retour.

Wat zijn de retourvoorwaarden?

Je kunt je bestelling binnen 30 dagen retourneren. Zorg ervoor dat het artikel ongebruikt en onbeschadigd is en stop het product voorzichtig terug in de verpakking. Heb je de producten dusdanig gebruikt dat verder gaat dan nodig is om de aard, kenmerken en werking van de producten vast te stellen? Dan ben je zelf aansprakelijk voor de waardevermindering hiervan en zal dit verrekend worden met het terug te storten bedrag.

Hoe kan ik een product ruilen?

Je kunt zelf alvast het nieuwe product bestellen zodat je deze snel in huis hebt. Retourneer het product dat je wilt ruilen met het retourformulier. Wij storten binnen 14 dagen het volledige bedrag van het product terug op jouw rekening. Deze 14 dagen termijn begint nadat je bij ons hebt aangegeven het product te willen retourneren. Dit bedrag is exclusief kosten voor retourzending, deze zijn voor eigen rekening.

Hoe kan ik een product retourneren?

Gebruik ons eigen retourformulier of je kunt er voor kiezen om het Europees modelformulier voor herroeping in te vullen om aan ons kenbaar te maken dat je van de aankoop afziet. Gebruik van dit formulier is echter niet verplicht. Je mag ons ook schriftelijk (per post of per e-mail) op de hoogte brengen.


Hoe het werkt


Retourneren
Retourneren

Download het formulier HIER en print deze of vul deze digitaal in. Als je geen printer hebt kun je de benodigde informatie ook op papier schrijven. Je kunt ook het Europees modelformulier gebruiken, dit is echter niet verplicht.

Verpak het artikel
Verpak het artikel

Stop het artikel en het ingevulde retourformulier terug in de doos en schrijf daar dit adres op:

Casy Retouren
Generatorstraat 60
7556 RC
HENGELO
Afleveren
Afleveren
Lever het pakketje af bij een afleverpunt. Deze kosten zijn voor eigen rekening.
Controle
Controle
Wij controleren je retour en storten het bedrag binnen 14 dagen terug. Deze zijn ingegaan vanaf het moment dat je hebt aangegeven het product te willen retourneren.

Let op!

Bij sommige producten hanteren we andere richtlijnen:

  • In-ear oordopjes kun je helaas niet retourneren vanwege de hygiëne en wanneer de verzegeling na levering is verbroken.
  • Indien je originele Apple producten met gebruikersschade wil retourneren wordt de waardevermindering van het product doorberekend aan de klant.
  • Voor gebruikte stickers en screenprotectors is er sprake van een waardevermindering van 100% waardoor je geen geld terugkrijgt.

Voorwaarden

Bij retourneren zijn de volgende voorwaarden van toepassing:

  • Je kunt je bestelling binnen 30 dagen retourneren.
  • Zorg ervoor dat het artikel ongebruikt en onbeschadigd is.
  • Stop het product voorzichtig terug in de verpakking en stuur het naar ons op.