Klantenservice
+31 85 0656899
87% van 100
8.7 / 10
Toon alle reviews
Zoeken

Casy Reviews

Welkom op de reviewpagina van casy.nl! Hier vind je de beoordelingen en ervaringen van klanten die bij ons hebben gewinkeld en een product hebben aangeschaft. Bij casy.nl hechten we veel waarde aan de mening van onze klanten en we willen graag weten hoe we het doen.

We willen er echter wel op wijzen dat alleen klanten die daadwerkelijk een product bij ons hebben gekocht, een review kunnen plaatsen. Op deze manier kunnen we er zeker van zijn dat alle reviews van echte klanten afkomstig zijn en zo een eerlijk beeld geven van onze producten en service.

Deze reviews zijn onafhankelijk en worden niet gefilterd of gemanipuleerd. We nemen de feedback van onze klanten serieus en gebruiken deze om onze producten en service te verbeteren.

We zijn trots op de positieve reviews die we ontvangen, maar we zijn ook bereid om kritiek te ontvangen. We waarderen alle feedback en nemen deze mee om onze dienstverlening te verbeteren.

Als je bij ons hebt gewinkeld en een product hebt aangeschaft, zouden we het erg op prijs stellen als je een review achterlaat. Jouw feedback is van onschatbare waarde voor ons en helpt ons om onze service te verbeteren en onze klanten nog beter van dienst te zijn.

We werken samen met onder andere feedback company waar al onze reviews worden bewaard, te lezen zijn en waar het reviewbeleid uitgewerkt staat.

87% van 100
8.7 / 10
Toon alle reviews