Klantenservice
+31 85 0656899
87% van 100
8.7 / 10
Toon alle reviews
Zoeken
FX575 Fysic Big Button Bureautelefoon Wit
FX575 Fysic Big Button Bureautelefoon Wit
Meer van:  Fysic

FX575 Fysic Big Button Bureautelefoon Wit

€ 29,99
Op voorraad
FX575 Fysic Big Button Bureautelefoon Wit
FX575 Fysic Big Button Bureautelefoon Wit
€ 29,99
Voeg toe aan verlanglijst
Meer van:  Fysic
  • Nu besteld, in huis*
  • Gratis verzending
  • Wij scoren gemiddeld een 8.7
Omschrijving

Wat is de FX575 huistelefoon?

Deze bureautelefoon is ideaal als jouw zicht en/of gehoor niet (meer) optimaal is. Veel toestellen hebben kleine knoppen, waarop het cijfer moeilijk leesbaar wordt afgebeeld. Daar heb je met deze bureautelefoon geen last van. De knoppen zijn groot en de cijfers duidelijk.

Als je gebeld wordt kan je dat niet alleen horen, maar ook zien. Het bellampje geeft een felrood knipperlicht zodra de telefoon overgaat. Plaats de telefoon op een centrale plek – staand of aan de wand gemonteerd – en je hoeft nooit meer een oproep te missen. Uiteraard is deze bureautelefoon geschikt voor gebruik in combinatie met een hoortoestel, zonder vervelende bijgeluiden. En je kan het gespreksvolume instellen op een extra luid niveau, om jouw gesprekspartner goed te verstaan.

Hoe werkt deze vaste telefoon?

Heb jij bepaalde mensen of instanties die je regelmatig belt? Dan kan je die nummers onder de sneltoetsen en de ‘indirecte geheugens’ programmeren. De bureautelefoon heeft drie sneltoetsen, zodat je met een druk op de knop het geprogrammeerde nummer kiest. De tien indirecte geheugens werken met een cijfercombinatie; jij kiest welke twee cijfers je moet intoetsen om een van de tien nummers te bellen. Wil je het laatst gekozen of ontvangen nummer (terug)bellen? Daar is de nummerherhaling voor.

Specificaties:

  • Fysic FX575 Draadgebonden telefoon met grote toetsen
  • Extra grote cijfertoetsen
  • Extra luid gespreksvolume voor slechthorenden (+6dB)
Specificaties
EAN
8712412587506
Product code
FX575
Merk van product
Fysic