Klantenservice
+31 85 0656899
87% van 100
8.7 / 10
Toon alle reviews
Zoeken

Hoera, we zijn live!

Op 10 maart is de Casy.nl webshop officieel gelanceerd! Om dit te vieren hebben wij voor iedereen een klein cadeautje. Een korting van 21% op al onze hoesjes & cases. We zijn erg blij dat we met Casy eindelijk op eigen benen kunnen staan. Naast de 21% korting die je op alle hoesjes krijgt met de kortingscode, ontvang je ook als verrassing een cadeautje van ons bij iedere bestelling.


Casy Lancering

Wat moet je doen?

Kopieer de code: CASYLAUNCH en vul deze in bij de winkelwagen. De korting wordt direct toegepast op de totaalprijs. De korting werkt alleen op de hoesjes en cases.

Waar ken je ons van?

In 2020 hoorden we bij de TOP 20% van best presterende partners van bol.com en hebben we heel veel klanten blij gemaakt. Onze klanten waardeerde dat met een 9,0.

Elke dag een beetje beter!

Op dit moment zijn we nog dagelijks aan het werk om de website te verbeteren. Dus houd onze website goed in de gaten want elke dag worden we weer een stapje mooier, sneller, beter én met een groter assortiment. Er worden namelijk wekelijks nieuwe producten toegevoegd. Volg ons op de socials om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws, aanbiedingen en nieuwe producten.

Maak kennis en ontdek ons brede assortiment:

- Hoesjes
- Screenprotectors
- Oordopjes & koptelefoons
- Houders
- Kabels
- Laders
- ...en nog veel meer!


Bedankt voor je bezoek aan Casy.nl en we zien je graag een keer terug!