Klantenservice
+31 85 0656899
87% van 100
8.7 / 10
Toon alle reviews
Zoeken

Xiaomi Poco F4 GT Hoesjes

Bescherm jouw Xiaomi Poco F4 GT met een hoesje. Kies een mooi en praktisch hoesje en voorkom schade aan je telefoon.

per pagina
4 producten
per pagina
4 producten
Xiaomi Poco F4 GT

Bescherm jouw Xiaomi Poco F4 GT met een hoesje

De Xiaomi Poco F4 GT is bij uitstek een populaire telefoon met extra gamefuncties voor mobiele gamers. De behuizing is van metaal en dat geeft een flitsend uiterlijk. Het is belangrijk dat je een hoesje aanschaft voor je telefoon. De Xiaomi Poco F4 GT voelt namelijk wat glad aan. Met een goeie screenprotector erbij voorkom je schade aan je telefoon.

Kies een hoesje voor jouw telefoon

Bij het kiezen van een hoesje kun je letten op het model. Wil je een extra flap eromheen of wil je alleen een backcover voor je telefoon. Het ene hoesje is dikker dan het andere. Hieronder hebben we drie hoesjes op een rij gezet om jou te helpen bij je keuze.

Zwart TPU hoesje

Een van de meestverkochte hoesjes voor de Xiaomi Poco F4 GT is een matzwarte TPU hoes. Dit is een hoesje van relatief zacht flexibel materiaal. Het hoesje heeft opstaande randen voor optimale bescherming van je telefoon.

Transparant hoesje

Aan het design van de Xiaomi Poco F4 GT is veel aandacht besteed. De achterkant heeft een patroon en bij de flitser is een bliksemschicht te zien. Door voor een transparant hoesje te kiezen kun je nog optimaal genieten van het design van jouw telefoon.

Hoesje met pasjeshouders

Dit hoesje beschermd het volledige toestel. Aan de binnenkant van de case zitten vakjes voor pasjes en voor briefgeld. Dit hoesje voor de Xiaomi Poco F4 GT kun je afsluiten met een magnetisch flapje.

Xiaomi Poco F4 GT