Klantenservice
+31 85 0656899
87% van 100
8.7 / 10
Toon alle reviews
Zoeken

Motorola Edge 30 Pro Hoesjes

Een nieuw hoesje voor je Motorola Edge 30 Pro zorgt ervoor dat je telefoon mooi blijft en bestand is tegen een stootje. Op deze manier verleng je de levensduur van je telefoon.

per pagina
3 producten
per pagina
3 producten
Motorola Edge 30 Pro

Voorkom schade aan je Motorola Edge 30 Pro met een hoesje

Bescherm je Motorola Edge 30 pro met een hoesje. De camera's van de Motorola Edge 30 Pro zijn van hoge kwaliteit en moeten dus goed worden beschermd. Het high-end amoled scherm heeft een ververssnelheid van 144 Hz. Wij adviseren dan om ook een screenprotector te kopen.

Een hoesje voor je Motorola Edge 30 pro kopen

Om een goed hoesje uit te kiezen moet je vooraf weten wat je precies wilt. Stop je de telefoon in je broekzak of in een tas? De hoesjes hebben verschillende diktes. Een hoesje met pasjeshouder is dikker dan een transparant hoesje. Hieronder hebben we twee hoesjes uitgelicht.

Transparant hoesje

De Motorola Edge 30 Pro heeft een zeer strak design. De achterkant is van glas en heeft mooie afgeronde randen. Hierdoor is de telefoon erg glad. Met een transparant hoesje zorg je voor een goede grip en behoud je het design van de telefoon. Zo voorkom je beschadiging zoals krasjes of barsten.

Hoesje met pasjeshouder

Een hoesje met pasjeshouder is ideaal wanneer je het hoesje wilt gebruiken als portomonnee. Zo heb je alles bij elkaar: geld, pasjes en je Motorola Edge 30 Pro. Een ideaal multifunctioneel telefoonhoesje.

Motorola Edge 30 Pro